Ce bine arata !! Ai facut-o de 8 martie...
Daca ti-as spune ca tocmai ce-am postat si eu alta Pavlova, c-am recidivat.. De data asta am facut doua blaturi de bezea si-am vrut sa fac tort cu etaj.. Si ai idee ce am mai facut ??? Rulada de carne.. Oare suntem telepatice ?????
Eu zic nu-i greu nici la foietaj, dar trebuie sa ai timp.Este cam mult de lucru cu impachetatul dar cum eu si Matei trebuie sa ne mai umplem timpul cu cate ceva... mai facem si foietaj. Il fac cu asanza si este foarte mare diferenta fata de cel din comert....se topeste in gura!
Si mama mea tot cu osanza il facea. Dupa aia il framanta si-l impacheta intr-un fel. Il lasa la odihna. Apoi iar il intindea si iar il impacheta, de data asta invers.. si tot asa, de ma plictiseam eu. Si-mi zicea ca "de ce sta, de-aia devine mai fraged.."
Iar eu radeam si ziceam :"retete de-astea, de le faci azi, le framanti maine, le impachetezi poimaine si le mancam dupa o saptamana, sa faci tu... Eu sunt pe <<repede-inainte>>.."
peste vreo cativa ani o lasi si tu mai usor si atunci o sa reiei reteta mamei de foietaj:)))
Intr-adevar l-am impachetat de 4 ori in acelasi fel intr-o zi si in cealalta l-am copt. Se zice ca asa iese cel mai bine...dar asa a si fost!
Eu n-am facut niciodata rata pe varza...
Toate arata nemaipomenit!!... Inghit in sec si ma ia ameteala cand ma gandesc ca am la mine un iaurt si ala degresat...
E cozonacul meu preferat. De Craciun am facut de doua ori, ca din primul nici n-am apucat sa gust. Iar la al doilea mi-a cazut o picatura de caramel pe deget.. de m-a scos din functiune..
.........toate-s bune da' POGACELELE cu jumari...m-ai omorat complet!!!!!...n-am mai mancat de 15 ani,cand imi facea bunica mea......offfff,ce departe stai de mine!:))))
Tortul ELE este dobos, deasupra am pus ciocolata menaj diluata cu ulei si l-am imprejmuit cu crema. Mai fac si cu frisca, dar pun crema de ciocolata din cutie si o bat odata cu frisca. Are si gust bun si tinuta buna pentru ornat.
Felicitari pentru calitatile pe care le detineti, la capitolul culinar (indemanare, inspiratie, daruire, talent...). Multa sanatate sa va dea Dumnezeu, pentru ca sa puteti face cat mai multe dulciuri pentru cei dragi! :)
Felicitari,draga Lety!te admir din tot sufletul!Mi-am permis sa-ti fur cateva idei de ornare a torturilor...sunt superbe torturile(si atat de mari!) si prajiturile,atat de simplu ornate,dar de mare,mare efect!!!...Intradevar,toate preparatele tale sunt delicii culinare.
Doamne ce minuni stii tu sa faci!!!!
Saptamana viitoare este ziua lui Cristi.El fiind pasionat de sah,i-am comandat un tort chiar in forma de tabla de sah .Sa vedem ce iese!Sunt si niste piese aruncate pe acolo.:)
hmmmm ce de bunatati.fetita mea se uita decate ori postati poze la deliciurile astea si spune k si eu sa fac din fiecare k e pofta.se uita decate 5 ori la fiecare.
Credeam ca mori de pofta...
Nu mai citi notificarile care fac trimitere la albumele cu haleala. N-ai voie !!!! Oricum, ai comis-o !! C-ai mancat prajitura in wknd.
Lety, asta e Krantz, nu-i asa?
Trebuia rasturnat din oala de cum l-ai scos din cuptor.
Am facut si eu de sarbatori dupa reteta de la Andruta. Daca nu-l rastorni atunci imediat, ramine lipit de oala si e pacat de pierderi.
Doamne, dar bun poate fi Krantz-ul asta. As minca in loc de piine daca nu s-ar depune pe unde nu trebuie :))
Grozav tortul pentru 18 ani!!
La anul trebuie sa-mi pun mintea la contributie si sa vad in ce forma il fac si eu pentru Cristina!!
Adica cei de la cofetarie,nu eu:))
Ma gandeam la o carte mare,deschisa si pe filele ei,sa scrie un mesaj cu ciocolata!!
felicitari! arata grozav torturile tale
se cunoaste ca-ti place frumosul, armonia ,invatata de la flori se reflecta in frumusetea ornamentala a torturilor!!
Ne torturati cu atatea torturi si bunatati,una mai aspectoasa ca alta!In mod sigur ca sant si foarte bune,doar ardelencele sant cunoscute pentru maiestria lor!
superbe,nu veniti la tecuci sa faceti astfel de torturi,parca le simt gustul cand le privesc.au mare dreptate fetele,ne imbolnaviti cu atatea bunatati.
STI CE LETY? UITANDU-TE LA BUNATATILE TALE PAPILELE GUSTATIVE REACTIONEAZA. DACA MAI ESTI SI POFTICIOS {NU E CAZUL] - ACCESUL INTERZIS. GLUMESC,DAR TOTUL E F. APETISANT. CU DRAG. VICHI
La anii mei,nu prea imi mai aduc aminte cum era la 18,dar tortul tau cred ca o sa-l tin minte toata viata!:)
Super tare!
Cand a facut sora mea 18,i-am facut unul la fel,dar ,ca sa fie deosebit,l-am facut foarte mare.Nu vrei sa stii ca nu a incaput in lift,am mers pe scari,iar in frigider,nici n-am mai incercat.Au fost foarte multi invitati dar s-a mancat doar cifra 1,asa ce mare era!:)
vai , dar ce buna este!
eu o faceam copiilor mei cand erau copii si nu prease gasea ciocolata ca acuma....:)))
cred ca voi face si eu o portie pe cand vine fiica mea in concediu acasa...am sa-i fac o surpriza....:))
Cand o sa fac 50 ani o sa va cer ajutorul observ ca aveti maini de aur.
Oare la ce nu va pricepeti?
Numai cuvinte de lauda,sa fiti sanatoasa si sa-i bucurati pe cei din jurul dv cu bunatati.
Va pup!
super frumoase si gustoase!nu incepi unul{cel mai mare ca suntem multi prieteni}ca azi e "zi mare"!un an de cand mi-am deschis contul:lalea.am postat un album:Un An.
La mai multi ani ! impreuna cu cei dragi.Ar fi foarte bine ,daca ati scrie si retetele de preparare a minunatiilor astea,nu de alta,dar deja ne-ati facut pofta!:))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.